Mathildas Hundar

2013-11-26
10:36:00

M&L Hundsalong Före/Efter
 
En utav förra veckans kunder. Härliga mellan pudeln Rocky!
 

2013-11-23
15:25:00

M&L Hundsalong Före/Efter
 
 
Fullt upp med jobb på trimmet just nu, finns inte så mycket tid över till annat. Denna herre kom in och ville bli av med sina tovor. Visst blev han väl stilig?
 
Jag tycker att det är riktigt charmigt med nerklippta beardisar, hellre en kort och välskött päls än en lång och tovig päls!
 
Det är ju himla praktiskt att ha dem nerklippta och det kan nog vara bland det enklaste att sköta i pälsväg! Fäller inget och det ända underhållet är att klippa ner dem ett par gånger om året. Perfekt enligt mig!
 
 
 

2013-11-21
19:03:11

Silver Florian!
 
Florian har fått ett nytt smeknamn, nämligen Silver Florian!
Efter i princip ett års tränings och tävlingsuppehåll så har vi nu tagit oss ut på tävlingsbanorna igen. I söndags debuterade vi i rallylydnadens avancerade klass. En klurig bana med många utav våra svårigheter, en förarmiss som kostade oss tre minus och två slarvfel som är enkla att rätta till som kostade oss 10 minus. Vi landade på 71 poäng och vi blev alltså precis godkända! Ingen är gladare än mig!
 
Vår åttonde rallytävling (varav ett klubbmästerskap) och vi har varit godkända på alla!
 
Även fast denna runda poängmässigt var en av våra sämre så var detta verkligen en runda att fira i och med att denna runda kvalificerade Florian till Bearded Collie klubbens allroundplakett i Silver!
 
Hans meriter är: Ck på utställing, BPH med 4 på skottet och en godkänd runda i avancerad klass rallylydnad.