Mathildas Hundar

2011-05-24
13:30:41

Hässleholm 2011, Resan dit

Jag, Linnéa och mamma börjar vår resa mot Hässleholm med ett glatt humör. Mamma är glad över den nya gpsen som hon införskaffat i veckan och visar glatt upp alla funktioner. Den hittar överallt, man kan till och med gå eller cykla med och man kan prata med den och den fattar vad man säger. Låter ju toppen och vi försöker alla prata med gpsen. Resan är toppen ända tills gpsen helt plötsligt ändrar rutt och ber oss svänga av E4an. Mamma är tveksam men gpsen ska ju ha rätt så vi lyder den och svänger av. Vägen ser oroväckande liten ut och mindre blir den. Jag och Linnéa sitter och skrattar åt mamma som nyss berättat om hur bra den här gpsen skulle vara. Och ännu mer skrattar vi när asfaltsvägen övergår till att bli en grusväg!Till sist kommer vi ut på en asfaltsväg:


Sen åker vi förbi gubben som man ska vinka till, för annars får man otur!


Och därefter Svista Värdshus eller Svinstia Värdshus som jag trodde att det hette när jag var mindre och inte riktigt kunde läsa...


Vi närmar oss Uppsala


Vi stannar och rastar hundarna på ett jättefint ställe med utsikt över vattnet


Vi åkte förbi ett Quarter stuteri och hästgalna som vi är åkte vi extra sakta förbi


Därefter var vi framme i Vingåker och då hade vi inte tid för att fota något utan då var det shopping dags! Vi fick inte med oss så mycket kläder, men desto mer skor... Hela 11 par skor blev det tillsammans! Är det billigt så är det ! :)

Väl framme i Kristiansstad och hos Anna Westling träffade vi hennes söta "Nike" Farmarens Nonesuch därefter bjöd Anna på en jättegod paj och sedan somnade vi mätta och belåtna.


Nike


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: