Mathildas Hundar

2011-11-09
15:32:00

Dag 2 - Presentera min hund
Cleo
Cleo är en tant på 10 år men det har hon nog inte riktigt förstått. Gammeltanten är oftast den som hittar på något bus och gärna drar med dem andra två också. Vissa dagar kan hon få för sig att jaga plastpåsar och andra dagar då har hon helt glömt bort att man inte får ta mat från bordet. Hon är en mästare på att göra just precis det hon vill. Om hon inte har lust att komma in från trädgården då får du inte heller in henne. När vi får besökare så är hon även jätte snabb på att ta fram valp ögonen och se jätte ledsen ut mot besökaren som äter en smörgås. Om hon inte lyckas charma dem då så lägger hon huvudet i deras famn och puffar lätt på armen. Då har besökaren smält och helt plötsligt ligger det en smörgås i Cleos mage.

Läs mer om Cleo här 
Florian
Florian han älskar allt och alla! Han är alltid först att hälsa på oss när vi kommer hem och när han träffar människor så gör han allt för att synas. Han hoppar, rullar runt, buffar med nosen på dem och ger dem massvis med blöta pussar. Florian är världens gladaste hund! Han är en aktiv hund som vill hänga med på allt. Han har en sån vilja och kämparanda att han kan arbeta timmar. Han älskar att springa brevid cykeln och att träna agility. Efter ett hårt arbets pass svalkar han sig gärna i en vatten pöl och leker gärna med en pinne.

Läs mer om Florian härSvea
Svea är en sten cool hund som gärna ligger i sitt hörn och halvsover. Hon älskar att sitta i någons knä och bli ompysslad men så fort du tar i henne så blir alla hennes ben till kokt spaghetti. Hon kan varken stå eller sitta utan blir helt avslappnad och du kan göra vad du vill med henne. Svea älskar att springa och fort ska det gå också! Hon springer ifrån de flesta hundar genom hennes snabba vändingar.

Läs mer om Svea härKommentarer:

Kul att du kikade in hos mig och min hundblogg eller vår, för maken är delaktig också : )

Farmaren passar ju kanon på en kennel : )

Kika gärna in fler gånger hos oss.

/Elon och Linus matte

2011-11-10 @ 01:02:49

Mysiga personligheter och duktig handler har dom till sitt befogande ;)...Tycker han Florian beskrivs som min tok ;D

2011-11-10 @ 07:53:56

Tack för besöket!

Jo även här har vi ngn som lyssnar vid dörren om han inte sitter på balkongen och väntar. :-)

Ha det bra!

2011-11-10 @ 11:22:04
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: