Mathildas Hundar

2011-11-27
20:00:43

Good to be Home
Vi har haft en jätte trevlig hundfri helg med massa shopping. Vi har ätit god grillad mat på resturang Grill och vi såg Real Steel på bio. Men hur trevligt vi än har haft det så är det skönt att vara hemma och att få träffa hundarna igen. Jag har kramat om alla lite extra och nu äter dem nöjt sin mat i lugn och ro. Vi ska slå på en film och slappa i soffan för lite söndagsmys!

Det har varit regn och rusk idag så det blev ingen rallylydnad idag. Har istället tillbringat dagen med att klippa Cleo och vara på första adventsfika med familjen.

Ska också uppdatera er om att utställningen i Norge kunde inte ha gått bättre! Dollie, Farmarens Hallo Dollie blev BIM och Brian, Potterdale Golddust han slog till med att bli BIR över 38 hundar! Därefter tävlade han i finalringen för första gången, det blev ingen placering men lillplutten skötte sig utmärkt i den stora ringen! Inga konstigheter alls. Florians son Max, Farmarens Mr Right imponerade med att bli 3a bästa hane! Inte illa pinkat av lilla Max :)

Med det säger vi tack för oss och godnatt!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: