Mathildas Hundar

2012-04-30
11:58:00

Viltspår!

Idag ska jag och resten av familjen lägga blodspår med våra hundar. Vi har nu under en tid legat i hårdträning inför ett anlagsprov den 13 maj där jag anmält Svea och Cleo.

Vi har blivit riktigt taggade nu och vi vill bevisa att våra hundar kan spåra! Så nu tränar hela familjen med sina hundar så ska vi se till att vi får en hög Farmarhundar med godkänt anlagsprov i viltspår!

Så nu ska vi bege oss till skogen med en påse rådjursklövar och en pet flaska fylld med blod!

Brukar ni spåra med era hundar? :)

Bilder från sist när vi spårade:


Kommentarer:
#1: Tina

Är Dollie parad? Vem är den lyckliga fästmannen och när är de beräknade? Spännande!!Ja, det är riktigt spännande med Skruttan, börjar fundera på om dräktigmage inte slår valpmage....Den är ju så mysig:o)Tack, Svea tar emot komplimangen, just nu har hon världens trevligaste brunst....bakben och svans är så nerkissade:o(Skönt att du håller igång ridningen!!Vad spännande med din Svea, ska bli kul och följa när du bestämmer dig för att para henne!!Jag har inga utställningar inplanerade just nu, kanske någon i Danmark. Ska ju ha valpar nu så försöker att inte åka ut så mycket.Vad långt mitt blev då:o))))))

2012-04-30 @ 22:48:16
#2: Tina

Jag tror att Dollie och Mazarin får fina valpar, ska bli spännande och följa dom!!

Och Svea och Brian!! Underbart när de själva bestämmer!!Så tråkigt med skadan, men det är ju tyvärr så i sporten:o(

Vi har så varmt nu så hästarna går ute till ty 22.00 och kommer ut tidigt så Sveas box har varit helt ok trots brunsen, skönt! Men det hjälper inte hennes svans och ben tyvärr.Jo vi kommer säkert att synas i sommar någonstans. Tvååker kanske? Eller så kommer vi kanske uppåt något i sommar/höst:o)

2012-04-30 @ 23:40:35
#3: pshundar

Nej vi kan ingenting om rallylydnad än, så vi har inte anmält oss till någon tävling :)

Inte hört något om det ska vara på Nacka BK, men isåfall måste vi ju kolla! :)

2012-04-30 @ 23:55:54
#4: pshundar

Ja att tävla rally är planen, men året är ju inte slut än, planen är att inte tävla då,beroende på när sista anmälningsdagen är. :)

2012-05-01 @ 12:37:35
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: