Mathildas Hundar

2013-01-07
16:49:00

Borta bra men hemma bäst
 
Denna helg har minst sagt varit lyckad!
 
Torsdagens resultat har ni ju fått höra men fredagens resultat har jag ännu inte hunnit uppdatera er om. Svea blev BIM och vann sitt efterlängtade cacib och blev internationell champion och blev även crufts kvalificerad. Hon var riktigt taggad i ringen och hon var riktigt rolig att visa! Mammas valp Alicia slog till med att bli BIR-valp och BIS-2 valp igen! Brian blev BIR samt crufts kvalificerad och förvånade oss alla med att ta sin tredje grupp vinst och kvalificera sig till söndagens Best in Show final!
 
Vilket var otroligt roligt men ställde till det för oss eftersom att hyrbilen skulle lämnas tillbaka på lördag förmiddag, så vi löste det genom att familjen dumpade mig, Linnéa, Brian och en hög med packning i Göteborg! Kennelklubben betalade bara en hotellnatt så tack vare vår vän Louise så fick vi klämma in oss i hennes lägenhet på 30 kvadrat. Jag och Linnéa klämde oss ner i hennes bäddsoffa och Brian sov i Louise säng. Kvällen efter bodde vi i lyx på Gothia Towers fyrstjärniga hotell och åt en super god hotellfrukost!
 
Linnéa visade Brian i BIS-finalen och dem gjorde en superfin runda men blev inte placerade i den höga konkurransen. Vi är otroligt stolta och lyckliga över helgens resultat!
 
Det var ett glatt gäng med tonvis av packning som klev på tåget i Göteborg och delade djurvagnen tillsammans med 25 hundar och en hamster. Ni kan tro att det var trångt, men det gick bra! Brian som innan helgen aldrig åkt varken spårvagn eller tåg, skötte sig som ett proffs! Närmare ett på natten var vi hemma och jag tror vi alla slocknade så fort vi lagt huvudet på kudden. Borta bra men hemma bäst.
 
Filmer och bilder från helgen kommer.

Kommentarer:
#1: Christina

Vilken helg ni haft! Storslam :)
Stort grattis till Er alla!
Hälsningar Christina

Svar: Ja det blev verkligen en storslam! Tack så himla mycket! :)
None None

2013-01-07 @ 17:46:24
#2: Mari

Stort grattis till båda dagarnas fina resultat! Var himla roligt att få se era fina hundar.

Svar: Tack så mycket för dina vänliga ord! :)
None None

2013-01-07 @ 19:37:13
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: