Mathildas Hundar

2013-01-03
19:13:00

Wow! Vilken dag!
 
Dagens absoluta höjdpunkt. Mammas hund Alicia, Farmarens Pure Dynamite debuterar i valpklass och vinner Best in Show 2, endast slagen utav en snygg tibetansk terrier.
 
Hon var så himla duktigt! Hon har aldrig visats på utställning eller varit i en miljö som detta förut men hanterade allt galant! Hon skötte sig som en riktig stjärna även i stora ringen med allt som det innebär; starka strålkastare och pampig musik. Japp, vi är stolta!
 
Dagens andra höjdpunkt var när lilla busiga Felix gick och vann öppenklassen! Det var så häftigt! Linnéa sa innan hon gick in att hon skulle vara nöjd med ett excellent eftersom att det var så otroligt många vackra hundar i hans klass. Vackra långa pälsar och hundarna presenterades till perfektion.
 
Jag tror minsann Linnéa fick lite prestationsångest när hon såg hur perfekt fixade de övriga hundarna var när vi själva höll på att fixa den där (jäkla) tofsen i en timme typ...
 
Brian blev fyra bästa hane och Svea blev trea bästa tik med reserv cacib. Hoppas på ett cacib imorgon!
 
Det har varit en minst sagt bra dag och nu ska vi vila upp oss inför morgon dagen genom att glo på tv och käka godis! 

Kommentarer:
#1: Anette

Grattis!

Svar: Tack!
None None

2013-01-03 @ 19:21:25
#2: Anna

Grattis!

Det måste vara Shih-Tzu tofsen du pratar om. Känner igen mig i den!! Bler expert på dem och raka benor efter ett tag. Och det var alltid ett velande om domaren ville ha engelsk eller amerikansk tofs, är det lika idag?

Svar: Mhm, det är samma idag! Så mycket jobbigare än att ställa beardies, dem drar man ju bara borsten igenom ;)
None None

2013-01-03 @ 19:34:57
#3: Anna

Fantasiskt!! Skoj - gratulerar!!

Svar: Ja jätte roligt! Tack så mycket! :)
None None

2013-01-03 @ 22:16:36
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: