Mathildas Hundar

2013-05-10
15:18:24

Framgångar i Danmark
 
Det är inte ofta vi åker till Danmark, men efter en så här pass lyckad helg så kanske vi borde besöka grannlandet lite oftare?
 
Med oss hem fick vi fyra danska champions, en internationell champion, fyra BIM och ett BIR.
 
Tjaa, vi känner oss rätt nöjda, haha ;) Nä, vi är super duper nöjda! De kunde inte ha gått så mycket bättre.
 
Första dagen dömde Tomas Rohlin och han utsåg Smilla, Farmarens Good Girl till Bäst i Rasen och min Florian, Farmarens Florian Prinzkrona blev bästa hane. Syrran var lycklig, kan ni tro och hörde Tomas ord ekande i huvudet: - Jag älskar henne!
 
Efter framgångarna i beardiesringen skyndade vi oss till Norwich ringen där Kitty, Farmarens Hello Kitty skulle tävla. Det var inte den mest optimala ringen då gräset var högt så att även den allra största Norwichen drunknade. Men Kitty är van med att följa med beardiesarna oavsett terräng så hon travade så stiligt trots gräset, så att domaren utsåg henne till bästa tik.
 
Solbrända och nöjda efter en toppen dag åkte vi tillbaka till motellet för att vila upp oss inför nästa dag.
 
Söndagen gick beardies och norwich bedömningen samtidigt, så Linnéa gick iväg med Kitty till ringen samtidigt som jag gick in med Sven, Farmarens Lambeth Walk. Sven fick nöja sig med en tredje plats och ck i öppenklass medan Kitty slog till med att bli bästa tik idag igen! Sista hund ut för helgen var Kerry, Farmarens Kerry Kilkenny som domare Johan Anderson utsåg till bästa tik! Ganska nöjd med att "slippa" BIR-rosetten och gruppfinalen, packade vi in allt snabbt i bilen och började vår tio timmars långa resa hem. Vi klev innanför dörren hos mamma och pappa vid nio tiden där nästan hela familjen samlades för att få höra om helgens äventyr.
 
Denna bild är fotad av någon människa som satt utanför ringen som jag högg tag i lite snabbt och frågade på svenska om hon ville fota. Efteråt så förstod jag att hon varken pratade svenska eller danska, men ja ett foto fick vi alla fall!
 

Kommentarer:
#1: Elin

Grattis till framgångarna!

Svar: Tacktack!
Mathilda

2013-05-10 @ 21:13:52
#2: Anna Eriksen

Grattis till en lyckad helg

Svar: Tack så mycket!:)
Mathilda

2013-05-11 @ 09:36:06
#3: Hanna

STORT grattis :)

2013-06-03 @ 11:57:37
#4: Amanda

Vi väntar på uppdateringar om pappa Florian med fler. :)

2013-08-26 @ 21:26:32
#5: Julia

Hej, vi håller i en fototävling på våra blogg där alla hundar kan vara med på! Titta in och skicka dit egna bidrag!

http://teamcrazypaws.blogg.se/category/manadens-trick.html

2013-10-06 @ 19:33:43
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: